Restaurants Utrecht

vc_12649_cs

Voor je vrijgezellenfeest wil je natuurlijk ook lekker uiteten in Utrecht. Hieronder een overzicht van gezellige restaurants in Utrecht waar je met je groep kan eten tijdens de vrijgezellendag. Het is handig om van tevoren contact op te nemen met verschillende restaurants om te vragen of ze speciale arrangementen hebben voor vrijgezellenfeesten. Soms hebben ze een apart menu of kunnen ze een apart gedeelte in het restaurant reserveren voor jullie groep. Vraag vooraf het menu op en probeer de kosten op te nemen in de begroting. En vergeet niet: De vrijgezel hoeft niet te betalen op zijn of haar vrijgezellenfeest!

In Utrecht is bijna alles op loop afstand van elkaar. Zo zit je snel van een restaurant in een kroegje of in een discotheek. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Amsterdam is het ook niet zo toeristisch en duur. Over het algemeen kost een maaltijd tussen de 15 en 25 euro in Utrecht, dit is uiteraard exclusief drankjes. Vooral de restaurants net buiten de grachten hebben een vriendelijke bediening en zijn altijd bereid tips te geven om de avond af te sluiten met een gezellig cafe of leuke disco.

Tip: Veel groepen bij ons doen eerst een fotoshoot arrangement met visagie en gaan daarna naar Utrecht voor de rest van het dagprogramma. Op deze manier zijn ze mooi opgemaakt en zit de stemming er al goed in! Kijk bij onze arrangementen voor meer informatie.

Restaurants geschikt voor Vrijgezellenfeesten

Wok de Mallejan
http://www.mallejan.nl/
Gageldijk 81, 3602 AJ Maarssen

Sushi & Grill Restaurant
http://www.sushi-goya.nl/
Stadsplein 2E, 3431 LZ Nieuwegein

Brasserie Bresson
www.brasseriebresson.nl
Oudegracht 214, Utrecht

Le Connaisseur
www.leconnaisseur.nl/
Oudegracht 59, 3511 AD Utrecht

Stadscafé-restaurant Broers
www.broers.eu/
Janskerkhof 9, 3512 BK Utrecht

Restaurant Luden
www.ludenutrecht.nl/
Janskerkhof 10, 3512 BL Utrecht

Stan & CO
www.stanco.nl/
Ganzenmarkt 16A, 3512 GD Utrecht

Theehuis Rhijnauwen
www.theehuisrhijnauwen.nl/
Rhijnauwenselaan 16, 3981 HH Bunnik

hagenouw eten & drinken
www.hagenouw.net/
Godebaldkwartier 255, Godebaldkwartier, 3511 DR Utrecht

Utrecht kent een gezellige binnenstad met veel leuke kroegjes en restaurantjes. De stad is dan ook erg geschikt om jullie vrijgezellendag tot een groot succes te maken.

Save

Save

Save

Stuur deze pagina naar iemand
WhatsAppEmail