Veelgestelde Vragen

1. Zijn er ook andere arrangementen mogelijk?
Ja, als jullie een apart idee hebben of een andere samenstelling van de fotoshoots willen dan is dit bespreekbaar, neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

 

2. Hebben jullie kleding of moeten wij dat zelf meebrengen?
Zoveel mensen, zoveel smaken en maten. Helaas is het onmogelijk om voor iedereen outfits op voorraad te houden. Iedereen moet zelf kleding meenemen. Onze tip is om vooral kleurrijke kleding mee te nemen en lichte kleuren een beetje te vermijden.

 

3. Hoe worden de foto’s aangeleverd?
Eerst worden de foto’s geselecteerd. Nadat de selectie heeft plaatsgevonden worden de foto’s nabewerkt (denk aan kleurcorrectie en kleur oneffenheden die verwijderd moeten worden). Na afloop worden de foto’s op dvd/cd’s naar jullie huisadres gestuurd.

 

4. Wij komen met de auto, hoe zit het met parkeergelegenheid?
Voor ons pand is een parkeerplaats waar parkeren gratis is. Op doordeweekse dagen en in het weekend is het pand ook erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

5. Na de fotoshoot willen wij eten in Utrecht, kunnen jullie daar advies over geven?
Ja! Vraag tijdens de fotoshoot aan één van onze medewerkers advies en ze zullen jullie graag voorzien van de beste tips.

 

6. Waar is jullie studio?
Onze studio is gevestigd in Nieuwegein langs de A2 op de Buizerdlaan 12. Met de auto naar Utrecht Centraal is het ongeveer 10 minuten.

 

7. Kunnen wij ook een fotoshoot reserveren in de avonduren?
Wij zijn geopend tot laat in de avond, dus ook een avond fotoshoot is geen enkel probleem.

 

8. Waarom zouden we voor Vrijgezellendagfotoshoot moeten kiezen?
In tegenstelling tot onze concurrenten krijg je bij ons wél de digitale foto’s op hoge resolutie. Andere fotostudio’s bieden pakketten aan waarbij je uiteindelijk slechts een paar foto’s krijgt en ook nog eens op klein formaat. Bij ons betaal je een all-in prijs! Dus achteraf kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en je weet precies wat je krijgt: een topmiddag!

 

9. Wij zijn helemaal niet fotogeniek of professionele modellen, wat nu?
Onze arrangementen zijn helemaal niet bedoelt voor ervaren modellen. We bieden een leuke dag in de studio waarbij we iedereen op foto zetten. Het is leuk, actief, maar vooral een leuke herinnering aan deze bijzondere dag.

 

10. Hebben jullie ook bruidsfotografen in jullie bestand?
Ja, die hebben we zeker! We brengen de bruid graag in contact met één van de beste bruidsfotografen in de regio. Neem hiervoor contact met ons op, of vraag tijdens de fotoshoot meer informatie.

 

11. Verkopen jullie ook losse fotoshoots?
Individuele fotoshoots, vriendinnenfotoshoots en duofotoshoots zijn ook te reserveren op onze andere site: www.dagjefotoshoot.nl

 

12. Administratie
De tarieven gemeld op de website zijn inclusief 21% btw (er komen dus geen extra kosten bij). Vrijgezellendagfotoshoot en Dagjefotoshoot zijn onderdeel van Ad-Creative. Wij richten ons o.a op fotoproducties. Ons KVK-nummer is 30266500 en het BTW-nr is NL171225582.

 

Stuur deze pagina naar iemand
WhatsAppEmail