Fotoshoot met visagie

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DE STUDIO MET VISAGIE

Onze topper en niet voor niets meest geboekte fotoshoot arrangement. Naast groepsfoto’s worden er ook nog een aantal solo foto’s genomen en worden jullie ook voorzien van lekkere hapjes en drankjes tijdens de fotoshoots. De leukste Vrijgezellenfeest Fotoshoot met Visagie in de regio Utrecht.

Aantal personen: 7 tot 15
Duur fotoshoot: Afhankelijk van de groepsgrootte 1.5 tot maximaal 3.5 uur
Prijs:  59 p.p
poloroid1poloroid3

Wat gaat er allemaal gebeuren

Bij binnenkomst worden jullie opgevangen door onze gastvrouw. Jullie vrijgezellenfeestje zal natuurlijk beginnen met een heerlijk glas bubbels. Onze gastvrouw zal jullie vervolgens kort uitleggen wat er allemaal gaat gebeuren.In de visagieruimte zullen jullie allemaal worden voorzien van make-up voor de fotoshoot. Samen in overleg met de betreffende visagistes bepaal je de make-up. Nadat er een aantal klaar zijn zal onze fotograaf beginnen met de fotoshoot.

Iedereen zal samen met de bruid op de foto gaan. Van iedereen zal ook een aantal solo foto’s worden geschoten in verschillende poses. Wees gerust, want onze fotograaf zal je helpen met verschillende poses die bij jou passen. Tussen de foto’s door worden jullie allemaal voorzien van lekkere hapjes, toastjes, drankjes .Nadat iedereen ook apart voor een aantal poses op de foto is gegaan gaan we over op de groepsfoto.

Na afloop van de fotoshoot zullen de foto’s door de fotograaf worden meegenomen. Deze zal een selectie maken. De foto’s worden op een cd gezet en naar het huisadres gestuurd van de persoon die de reservering heeft geplaatst.

 

Wat zit allemaal inbegrepen

✔ Welkomstborrel: Prosecco
✔ Visagie voor iedereen
✔ Foto’s samen met de bruid
✔ Aantal solo foto’s van iedereen
✔ Groepsfoto’s met iedereen
✔ Een vergroting van 20x30cm van de groepsfoto voor iedereen
✔ Een cd met daarom alle geselecteerde foto’s al worden thuis gestuurd

Wat zijn de kosten?

Kortom: het is leuk, origineel, betaalbaar, een blijvende herinnering aan deze dag en jullie hebben nog mooie foto’s ook als aandenken. Neem contact met ons op voor beschikbare dagen!

 

Stuur deze pagina naar iemand
WhatsAppEmail