Fotoshoot zonder visagie

VRIJGEZELLENFEEST IN DE STUDIO ZONDER VISAGIE

Naast groepsfoto’s worden er ook solo foto’s genomen en worden jullie verwent met verschillende hapjes en drankjes tijdens de fotoshoots.

Aantal personen: 7 tot 15
Duur fotoshoot: +/- 1 uur tot maximaal 2 uur
Prijs: Eur 39,- (aanbieding op het moment)
poloroid1

Wat gaat er allemaal gebeuren

Jullie vrijgezellenfeestje zal natuurlijk beginnen met een heerlijk glas bubbels en de vrijgezel zal een mooie roos krijgen. Onze gastvrouw zal jullie vervolgens kort uitleggen wat er allemaal gaat gebeuren.

Iedereen zal samen met de bruid voor een gekleurde achtergrond op de foto gaan. Van iedereen zal ook een aantal solo foto’s worden geschoten in verschillende poses. Wees gerust, want onze fotograaf zal je helpen met poseren en je vertellen hoe je beter op foto zal komen te staan. 

Tussen de foto’s door worden jullie allemaal voorzien van lekkere hapjes en drankjes.

Tenslotte zal de fotograaf de groepsfoto’s maken. Tevens kan de fotograaf ook enkele foto’s van de groep maken met jullie eigen compactcamera of telefoon. 

Na afloop van de fotoshoot  zal de betreffende fotograaf thuis een selectie maken. De foto’s worden op een cd gezet en naar het huisadres gestuurd van de persoon die de reservering heeft geplaatst.

 

Wat zit allemaal inbegrepen

✔ Welkomstborrel: Prosecco
✔ Foto’s samen met de bruid
✔ Roos voor de bruid
✔ Hapjes en drankjes
✔ Solo foto’s van iedereen
✔ Groepsfoto’s met iedereen
✔ Een cd met daarop alle geselecteerde foto’s

Wat zijn de kosten?

Op het moment hebben we een aanbieding en betaal je slechts € 39,- per persoon.Naast dat het een super leuke activiteit is, hebben jullie uiteindelijk ook een mooie herinnering weten vast te leggen van deze dag! Neem contact met ons op voor beschikbare dagen!

 

reserveren

Stuur deze pagina naar iemand
WhatsAppEmail