Groepsfotoshoot

vc_12649_cs

VRIJGEZELLENFEEST IN DE STUDIO ALLEEN GROEPSFOTO’S

Dit fotoshoot arrangement is geschikt wanneer je meerdere activiteiten op de planning hebt staan. Vanwege de duur van de fotoshoot, maximaal 1 uur, is het uitermate geschikt om tussen de activiteiten door in te plannen. Bij dit arrangement draait het puur om de groep vast te leggen, er zit geen visagie bij inbegrepen, zorg daarom dat je al opgemaakt arriveert in de studio.

Aantal personen: 7 tot 10
Duur fotoshoot: maximaal 1 uur
Prijs: Eur 29,- pp (aanbieding op het moment)

Wat gaat er allemaal gebeuren

Bij binnenkomst zal jullie worden uitgelegd wat we gaan doen. Onze fotograaf zal iedereen samen met de bruid fotografen voor een gekleurde achtergrond. Hier hebben we verschillende kleuren voor hangen, maar wit en roze zijn de meest populaire keuzes. Bij dit arrangement zit geen visagie, het draait puur om de groep vast te leggen op een leuke manier. De kosten van het arrangement zijn laag zodat het bij elke budget past en de duur is maximaal 1 uur zodat het ook in elke dagplanning valt in te plannen.

Nadat iedereen met de vrijgezel op de foto is geweest zal de fotograaf de groepsfoto’s maken. Deze zullen we fotograferen in verschillende poses.  De foto’s worden op een cd gezet en naar het huisadres gestuurd van de persoon die de reservering heeft geplaatst. Kortom: super leuk en het past bij elk vrijgezellenfeest.

 

Wat zit allemaal inbegrepen

✔ Welkomstborrel: Prosecco
✔ Foto’s samen met de bruid
✔ Roos voor de bruid
✔ Groepsfoto’s met iedereen
✔ Een cd met daarop alle geselecteerde foto’s

Wat zijn de kosten?

Slechts € 29,- per persoon, we hanteren wel een minimum aantal personen van 7. Neem contact met ons op voor beschikbare dagen!

reserveren

Stuur deze pagina naar iemand
WhatsAppEmail